/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Municipalitatea a evacuat o terasă din Parcul „La Izvor”. Activa cu acte expirate

missing
13 august 2020, ora 16:27

Primăria municipiului Chișinău anunță că a început evacuarea forțată a unui complex de prestări de servicii din Parcul „La Izvor”. Municipalitatea susține că acesta ocupa neautorizat terenul municipal din zona de agrement. În plus, agentul economic care deținea unitățile comerciale avea actele expirate.

Potrivit Primăriei, acesta fusese somat în repetate rânduri să îşi evacueze unitățile de comerț, dar a refuzat să se conformeze solicitărilor autorităților.

„Obiectivul, format din trei unități comerciale: terasă de vară și două unități de prestări servicii închiriere, activa în contradicție cu normele de amplasare a unităților de comerț ambulant stradal, schemele de amplasare au expirat în octombrie 2019”, se spune într-un comunicat de presă al Primăriei.

Potrivit autorităților, obiectivul activa ilegal, deoarece a fost notificată o singură unitate de prestări servici, deși în realitate erau trei.

Municipalitatea susține că potrivit Concepției de reconstrucție a parcului, pe teritoriul acestuia nu se regăsesc activități comerciale.

Facebook/Ion Ceban

Facebook/Ion Ceban

Facebook/Ion Ceban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram