Hyundai Motor Company lansează astăzi noul Elantra N Line. Noul model este desenat și proiectat pentru a oferi un condus mai distractiv printr-un caracter mai îndrăzneţ, comparativ cu cel obișnuit care a fost lansat în martie.

Modelul N Line, caracterizat prin design specific N și elemente de îmbunătățire a performanței, oferă un punct de intrare atractiv în gama de vehicule de înaltă performanţă Hyundai N și va extinde apelul Elantra la o gamă mai largă de clienți.

Maşina dispune sub capotă de un motor turbo GDI pe benzină, de 1.6 litri şi cu patru cilindri, care produce 204 CP la 6.000 rpm şi 265 Nm de cuplu între 1.500-4.500 rpm. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!