Lexus a anunţat de curând startul procesării rezervărilor pentru noul LC Convertible, prima sa decapotabilă cu acoperiş moale, iar pentru a afișa designul frumos al noului automobil în cel mai bun mod, compania a creat Regatta Edition, o versiune exclusivă cu o combinație unică de culori.

Albastrul adânc al caroseriei și al acoperișului, în combinaţie cu albul imaculat și inserţiile albastre din habitaclu evocă ambianța unui port de agrement de lux, “căptușit” cu iahturi scumpe – o imagine care a făcut parte din inspirația originală de design pentru mașină.

Exteriorul modelului este finisat în culoarea unică Structural Blue, o nuanţă dezvoltată inițial pentru LC Coupe, care utilizează o tehnologie avansată de vopsire pentru a reproduce adâncimea intensă a tonului găsit în lumea naturală. Citeşte articolul mai departe, află preţul automobilului şi admiră-l într-o galerie foto, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!