/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Lexus a anunţat startul rezervărilor noului LC Convertible cu o ediţie limitată deja epuizată pentru Europa

missing
13 august 2020, ora 14:53

Lexus a anunţat de curând startul procesării rezervărilor pentru noul LC Convertible, prima sa decapotabilă cu acoperiş moale, iar pentru a afișa designul frumos al noului automobil în cel mai bun mod, compania a creat Regatta Edition, o versiune exclusivă cu o combinație unică de culori.

Albastrul adânc al caroseriei și al acoperișului, în combinaţie cu albul imaculat și inserţiile albastre din habitaclu evocă ambianța unui port de agrement de lux, “căptușit” cu iahturi scumpe – o imagine care a făcut parte din inspirația originală de design pentru mașină.

Exteriorul modelului este finisat în culoarea unică Structural Blue, o nuanţă dezvoltată inițial pentru LC Coupe, care utilizează o tehnologie avansată de vopsire pentru a reproduce adâncimea intensă a tonului găsit în lumea naturală. Citeşte articolul mai departe, află preţul automobilului şi admiră-l într-o galerie foto, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram