/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Oferta zilei: O pereche de DeLorean DMC-12 care au stat într-un garaj practic 40 de ani

missing
13 august 2020, ora 15:38

O ofertă de vânzare interesantă a două exemplare DeLorean DMC-12 a apărut pe Facebook. Pentru automobile se caută un singur proprietar, asta după ce au stat practic 40 de ani nemişcate într-un garaj!

În anunţ se menţionează că automobilele au coduri VIN succesive şi au stat într-un garaj din California din 1981. Un exemplar are un parcurs de 2.612 km, iar al doilea doar 22,5 km, deşi este parțial dezasamblat.

Judecând după fotografiile disponibile, cel puțin nu funcționează un amortizor al uşii cu deschidere verticală din partea şoferului (o problemă cunoscută la aceste maşini). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram