Dovadă de eroism. Un agent de poliție din Lodi, California, a fost îngerul păzitor al unui bărbat. Erika Urrea a salvat ieri un bărbat din calea unui tren care se deplasa cu viteză foarte mare, cu doar câteva secunde înainte ca acesta să fie izbit în plin, scrie rte.ie, potrivit mediafax.ro.

Înregistrarea video de pe bodycam, publicată de departamentul de Poliție Lodi, o arată pe Erika Urrea deplasându-se cu mașina în momentul în care vede un bărbat într-un scaun cu rotile care pare a fi blocat pe șinele trenului.

Polițista sare din mașină și reușește să îl tragă pe bărbat, ambii căzând, moment în care trenul trece pe lângă ei.

„Și-a riscat propria viață pentru a salva o alta, iar acțiunile ei au împiedicat astăzi o tragedie. Suntem extrem de mândri de agentul Erika Urrea și de eroismul ei“, a postat Departamentul de Poliție din Lodi pe pagina de Facebook.

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a suferit răni la picior și a fost dus la spitalul local.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!