/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Momentul în care un bărbat este salvat din calea trenului, în ultima clipă, de către o polițistă

13 august 2020, ora 17:10

Dovadă de eroism. Un agent de poliție din Lodi, California, a fost îngerul păzitor al unui bărbat. Erika Urrea a salvat ieri un bărbat din calea unui tren care se deplasa cu viteză foarte mare, cu doar câteva secunde înainte ca acesta să fie izbit în plin, scrie rte.ie, potrivit mediafax.ro.

Înregistrarea video de pe bodycam, publicată de departamentul de Poliție Lodi, o arată pe Erika Urrea deplasându-se cu mașina în momentul în care vede un bărbat într-un scaun cu rotile care pare a fi blocat pe șinele trenului.

Polițista sare din mașină și reușește să îl tragă pe bărbat, ambii căzând, moment în care trenul trece pe lângă ei.

„Și-a riscat propria viață pentru a salva o alta, iar acțiunile ei au împiedicat astăzi o tragedie. Suntem extrem de mândri de agentul Erika Urrea și de eroismul ei“, a postat Departamentul de Poliție din Lodi pe pagina de Facebook.

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a suferit răni la picior și a fost dus la spitalul local.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram