Un tânăr de 22 de ani a fost reținut de oamenii legii și riscă până la șapte ani de pușcărie pentru că a furat două sticle de whisky dintr-un magazin amplasat în sectorul Ciocana al Capitalei. Totul s-a întâmplat pe data de 30 iulie. 

Tânărul a intrat într-un magazin amplasat pe bd. Mircea cel Bătrân, de unde în mod deschis a sustras două sticle de whisky și cu acestea a fugit într-o direcție necunoscută. Tânărul a fost surprins de camerele de supraveghere din incinta magazinului. Valoarea sticlelor este de circa o mie de lei.

Ulterior, tânărul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acestora el și-a recunoscut vina. Totodată polițiștii au stabilit că suspectul în comiterea infracțiunii se afla în urmărire penală pentru comiterea infracțiunilor similare.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcție de Poliție a mun. Chișinău și cercetat penal pentru jaf. Conform legislației acesta risca de la cinci la șapte ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!