/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Riscă până la șapte ani de pușcărie pentru că a furat două sticle de whisky dintr-un magazin de la Ciocana

13 august 2020, ora 15:29

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut de oamenii legii și riscă până la șapte ani de pușcărie pentru că a furat două sticle de whisky dintr-un magazin amplasat în sectorul Ciocana al Capitalei. Totul s-a întâmplat pe data de 30 iulie. 

Tânărul a intrat într-un magazin amplasat pe bd. Mircea cel Bătrân, de unde în mod deschis a sustras două sticle de whisky și cu acestea a fugit într-o direcție necunoscută. Tânărul a fost surprins de camerele de supraveghere din incinta magazinului. Valoarea sticlelor este de circa o mie de lei.

Ulterior, tânărul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acestora el și-a recunoscut vina. Totodată polițiștii au stabilit că suspectul în comiterea infracțiunii se afla în urmărire penală pentru comiterea infracțiunilor similare.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcție de Poliție a mun. Chișinău și cercetat penal pentru jaf. Conform legislației acesta risca de la cinci la șapte ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram