/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Scene violente, într-o curte din or. Bălți. Membrii a două familii s-au luat la pumni, apoi părțile s-au plâns la poliție

missing
13 august 2020, ora 22:45

Poliția din Bălți a primit mai multe plângeri după ce zilele trecute un adolescent a fost bătut de un bărbat în curtea unor bloc. Atât mama copilului s-a plâns la oamenii legii, cât și cel care l-a tras de urechi pe băiat pentru că, la rândul lui, a fost bătut de fratele minorului. Deocamdată, nu a fost luată vreo decizie, însă primarul municipiului a promis opiniei publice că va sta cu ochii pe acest caz. Vă avertizăm că unele scene din reportaj vă pot afecta emoțional.

Tânărul l-a mai lovit pe acesta încă cel puțin o dată. La scenele violente, ce s-au produs în curtea unui bloc, au asistat mai multe persoane, printre care și copii. De frică, unii au început să țipe și să plângă. Cazul, spune poliția din Bălți, a avut loc acum patru zile, iar oamenii legii au fost chemați să investigheze conflictul. Astfel, aceștia au stabilit, preliminar, că scandalul ar fi pornit după ce minorul, de 12 ani, ar fi agresat-o fizic pe fiica bărbatului.

EUGENIA MOLCEANOV, PURTĂTOARE DE CUVÂNT, IP BĂLȚI: „Pentru stabilirea gravității leziunilor corporale, copilul a fost îndreptat la expertiza medico-legală. Iar bărbatul și-a motivat acţiunile sale prin faptul că minorul ar fi agresat-o pe fiica sa”.

Imagini cu scandalul, ce a fost surprins de unii martori pe telefon, au ajuns și în atenția primarului municipiului. Edilul a dat asigurări că va monitoriza evoluția anchetei.

RENATO USATÎI, PRIMARUL MUNICIPIULUI BĂLȚI: „Acest bărbat nu este polițist, este fost polițist. El nu mai lucrează în poliție de vreo cinci ani. A fost înregistrată o plângere pe care a depus-o mama băiatului, pe Facebook se zicea că locuiește doar cu bunica, însă eu am vorbit cu mama lui la telefon”.

Potrivit poliției municipiului, în legătură cu acest incident, au fost depuse plângeri reciproce din partea participanţilor la conflict. Oamenii legii urmează să stabilească și alte circumstanţe, dar și gradul de vinovăţie al fiecăruia.

AU FOST DEPUSE MAI MULTE PLÂNGERI
IP Bălți susține că bărbatul și-a motivat acţiunile sale prin faptul că minorul ar fi agresat-o fizic pe fiica sa

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram