/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Un nou protest la Ambasada Belarusului în legătură cu manifestațiile de la Minsk: „Rușine, rușine”

missing
13 august 2020, ora 13:59

Mai mulți membri ai Platformei Națională a Forumului Societății Civile din Parteneriatul Estic au protestat la Ambasada Republicii Belarus din Chișinău în legătură cu manifestările care au loc în Belarus după realegerea în funcția de președinte a lui Alexandr Lukașenko.

Adunați în fața Ambasadei Republicii Belarusului din Chișinău, oamenii au scandat, „rușine, rușine”.

„Regretăm că forțele de ordine rețin persoane aleatoriu. Sperăm că persoanele responsabile din Belarus vor fi trase la răspundere”, spune un protestatar.

Protestatarii au ieşit miercuri seara pe străzile din Belarus pentru a patra noapte consecutiv pentru a demonstra împotriva a ceea ce consideră că a fost fraudarea alegerilor la scrutinul prezidenţial desfăşurat duminică, în pofida violenţei de care au dat dovadă forţele de ordine.

Citește și: Belarus, sub asediul protestelor. Momentul în care mascații lovesc cu cruzime în manifestanți

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram