Skoda Auto face o călătorie extraordinară prin cei 125 de ani de istorie ai companiei, cu douăsprezece repere auto care i-au marcat-o. După cum am promis, despre fiecare vă vom spune mai multe detalii, asta pentru că fiecare automobil este unic şi interesant în felul său.

Al şaselea reper este Skoda Trekka – primul de fapt SUV, timpuriu, al mărcii cehe! Modelul are la bază un şasiu modificat, preluat de la Octavia Super și a fost fabricat în conformitate cu cerințele specifice ale clienților din Noua Zeelandă! Da, şi în acest capăt de lume au ajuns maşinile Skoda!

Trekka a fost chiar primul vehicul dedicat transportului de pasageri, dezvoltat și produs vreodată în Noua Zeelandă, iar astăzi se bucură de statutul de cult în statul insular din Oceanul Pacific. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!