/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

125 de ani de Skoda: Trekka – primul SUV al mărcii cehe, produs la capătul lumii

missing
14 august 2020, ora 13:44

Skoda Auto face o călătorie extraordinară prin cei 125 de ani de istorie ai companiei, cu douăsprezece repere auto care i-au marcat-o. După cum am promis, despre fiecare vă vom spune mai multe detalii, asta pentru că fiecare automobil este unic şi interesant în felul său.

Al şaselea reper este Skoda Trekka – primul de fapt SUV, timpuriu, al mărcii cehe! Modelul are la bază un şasiu modificat, preluat de la Octavia Super și a fost fabricat în conformitate cu cerințele specifice ale clienților din Noua Zeelandă! Da, şi în acest capăt de lume au ajuns maşinile Skoda!

Trekka a fost chiar primul vehicul dedicat transportului de pasageri, dezvoltat și produs vreodată în Noua Zeelandă, iar astăzi se bucură de statutul de cult în statul insular din Oceanul Pacific. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram