/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

A pierdut telefonul mobil, dar a spus polițiștilor că i-a fost furat. O tânără riscă închisoare pentru denunț fals

missing
14 august 2020, ora 13:18

A spus oamenilor legii că i-a fost furat telefonul mobil și portmoneul cu bani, dar, de fapt, le pierduse. Este isprava unei tinere de 19 ani din Capitală. Acum fata riscă până la 2 ani de pușcărie.

Totul s-a întâmplat acum cinci luni, în februarie, tânăra a alertat oamenii legii că se află în curtea unui bloc de locuit din sectorul Buiucani și că ar fi fost agresată. Prin urmare, că i-ar fi fost furat telefonul mobil „Samsung J8” și portmoneul cu bani.

Potrivit Poliției, în urma investigațiilor, s-a constatat că tânăra a mințit că i-ar fi fost furat telefonul mobil. Aceasta îl pierduse în circumstanțe necunoscute.

Dacă tânăra va fi găsită vinovată, aceasta riscă amendă de până la 32 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram