A spus oamenilor legii că i-a fost furat telefonul mobil și portmoneul cu bani, dar, de fapt, le pierduse. Este isprava unei tinere de 19 ani din Capitală. Acum fata riscă până la 2 ani de pușcărie.

Totul s-a întâmplat acum cinci luni, în februarie, tânăra a alertat oamenii legii că se află în curtea unui bloc de locuit din sectorul Buiucani și că ar fi fost agresată. Prin urmare, că i-ar fi fost furat telefonul mobil „Samsung J8” și portmoneul cu bani.

Potrivit Poliției, în urma investigațiilor, s-a constatat că tânăra a mințit că i-ar fi fost furat telefonul mobil. Aceasta îl pierduse în circumstanțe necunoscute.

Dacă tânăra va fi găsită vinovată, aceasta riscă amendă de până la 32 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!