După lansarea şi livrarea către clienţi a noilor ABT RS6-R şi ABT RS7-R, atelierul de tuning ABT Sportsline introduce aşa după cum a promis încă din această primăvară, o variantă modificată a noului Audi RS Q8. Proiectul este numit ABT RSQ8-R şi la fel va exista în doar 125 de exemplare.

Împreună cu “fraţii săi de motor”, şi ABT RSQ8-R este făcut pentru a marca cei 125 de ani pe care în 2021 îi va împlini compania Auto-Abt, fondată în 1896 de către Johann Abt, tatăl actualul şef al atelierului Abt Sportsline GmbH, Hans-Jürgen Abt.

Pentru că împarte aceleaşi agregate cu RS 6 Avant şi RS 7 Sportback, în centrul pachetului RSQ8-R se află un upgrade de performanță ABT Power S, care stimulează performanța modelului standard de la 600 CP și 800 Nm la tocmai 740 CP și 920 Nm! Citeşte articolul mai departe şi află preţul ofertei, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!