/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Alte șase persoane au fost răpuse de COVID-19. Printre decedați se numără și un medic

missing
14 august 2020, ora 17:03

Alte șase decese provocate de noul coronavirus au fost înregistrate în Republica Moldova. Printre decedați se numără și un medic. Bilanțul celor care au pierdut lupta cu COVID-19 a ajuns la 884. 

Deces 879: Bărbat de 86 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 04 august, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență cardiacă cronică, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 880: Femeie de 67 ani, din mun. Chișinău. Internată la data 24 iulie, la Spitalul Arh. Mihail. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat.

Deces 881: Bărbat de 57 ani, din raionul Șoldănești. Transferat la data de 20 iulie, de la Spitalul Raional Șoldănești, la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, insuficineță cardiacă.

Deces 882: Bărbat de 65 ani, din mun. Soroca. Internat la data de 30 iulie, la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 883: Femeie de 76 ani, din raionul Călărăși. Internată la data de 11 august, la Spitalul Raional Călărași. Comorbidități: diabet zaharat, hipertenziue arterial gr.III, maladie varicoasă a membrelor inferioare.

Deces 884: Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a dlui Iacob Păpușoi, în vârstă de 66 ani, care a activat în calitate de medic traumatolog în cadrul Spitalului Raional, până în anul 2017. Acesta a fost internat la data de 03 august, la Spitalul Clinic Republican. Exprimăm sincere condoleanțe familiei.

În total, 30 lucrători medicali au decedat din cauza COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram