Doi moldoveni și un ucrainean au fost reținuți de polițiștii de frontieră, joi, 13 august, în punctul de trecere Giurgiulești-Galați, fiind bănuiți de falsificarea mai multor acte. Este vorba de permise de conducere și un buletin de identitate. 

Potrivit Poliției de Frontieră, ucraineanul, în vârstă de 31 de ani, avea permisul de conducere ucrainean cu indici de falsificare. În urma audierilor, bărbatul a declarat că permisul originalul este transmis autorităților din România pentru al converti în unul românesc și pentru că nu a reușit încă să-l ridice, și-a perfectat actul prin intermediul unei persoane necunoscute, pentru a se putea urca la volan.

Cât ține de cei doi moldoveni, aceștia de deplasau cu un automobil de marca „Mercedes Sprinter”. Ei au vârstele de 38 și respectiv 39 de ani. Printre lucrurile acestora, oamenii legii au găsit: o carte de identitate românească și un permis de conducere moldovenesc cu indici de falsificare.

Permisul urma să ajungă la un alt moldovean, originar din raionul Criuleni, ce se află la Londra, iar cartea de identitate urma să ajungă la un locuitor din Glodeni. Ultimul nu a mai sunat pentru a fi transmisă și astfel documentul a rămas la conducătorul auto.

Angajații Poliției de Frontieră investighează cazurile sub toate aspectele legale, în vederea elucidării circumstanțelor și identificării tuturor persoanelor implicate în infracțiune.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!