/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Au încercat să treacă frontiera cu acte false. Doi moldoveni și un ucrainean, reținuți la Giurgiulești

missing
14 august 2020, ora 18:24

Doi moldoveni și un ucrainean au fost reținuți de polițiștii de frontieră, joi, 13 august, în punctul de trecere Giurgiulești-Galați, fiind bănuiți de falsificarea mai multor acte. Este vorba de permise de conducere și un buletin de identitate. 

Potrivit Poliției de Frontieră, ucraineanul, în vârstă de 31 de ani, avea permisul de conducere ucrainean cu indici de falsificare. În urma audierilor, bărbatul a declarat că permisul originalul este transmis autorităților din România pentru al converti în unul românesc și pentru că nu a reușit încă să-l ridice, și-a perfectat actul prin intermediul unei persoane necunoscute, pentru a se putea urca la volan.

Cât ține de cei doi moldoveni, aceștia de deplasau cu un automobil de marca „Mercedes Sprinter”. Ei au vârstele de 38 și respectiv 39 de ani. Printre lucrurile acestora, oamenii legii au găsit: o carte de identitate românească și un permis de conducere moldovenesc cu indici de falsificare.

Permisul urma să ajungă la un alt moldovean, originar din raionul Criuleni, ce se află la Londra, iar cartea de identitate urma să ajungă la un locuitor din Glodeni. Ultimul nu a mai sunat pentru a fi transmisă și astfel documentul a rămas la conducătorul auto.

Angajații Poliției de Frontieră investighează cazurile sub toate aspectele legale, în vederea elucidării circumstanțelor și identificării tuturor persoanelor implicate în infracțiune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram