/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Ce spune președintele Dodon despre protestul PAS anunțat pentru duminică. „Este o încercare de a destabiliza situația”

missing
14 august 2020, ora 11:46

Președintele Igor Dodon consideră că protestul anunțat de Partidul Acțiune și Solidaritate pentru duminică, 16 august, este o încercare de destabilizare a situației în țară. Potrivit lui, aceste acțiuni au menirea să-i mărească șansele liderei PAS, Maia Sandu, la alegerile prezidențiale care urmează să aibă loc în toamnă.

În opinia președintelui, acest protest este o încercare de a ridica temperatura înainte de alegerile prezidențiale.

„Aceste proteste sunt doar o încercare de a destabiliza situația pentru a-și majora șansele la alegerile prezidențiale. Aceste proteste nu au absolut nimic cu interesele dumneavoastră, ale cetățenilor”, a declarat Dodon la emisiunea „Președintele răspunde”.

Acum două zile, Partidul Acțiune și Solidaritate a anunțat organizarea unui protest duminică, 16 august, în scuarul Teatrului de Operă și Balet „din motiv că guvernarea ignoră durerile oamenilor și se face că nu le observă”. Lidera PAS a declarat atunci că formațiunea își asumă angajamentul să respecte regulile de distanțare socială și să poartă măști.

/VIDEO/ PAS anunță organizarea unui protest duminică, la Chișinău. Mesajul Maiei Sandu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram