Președintele Igor Dodon consideră că protestul anunțat de Partidul Acțiune și Solidaritate pentru duminică, 16 august, este o încercare de destabilizare a situației în țară. Potrivit lui, aceste acțiuni au menirea să-i mărească șansele liderei PAS, Maia Sandu, la alegerile prezidențiale care urmează să aibă loc în toamnă.

În opinia președintelui, acest protest este o încercare de a ridica temperatura înainte de alegerile prezidențiale.

„Aceste proteste sunt doar o încercare de a destabiliza situația pentru a-și majora șansele la alegerile prezidențiale. Aceste proteste nu au absolut nimic cu interesele dumneavoastră, ale cetățenilor”, a declarat Dodon la emisiunea „Președintele răspunde”.

Acum două zile, Partidul Acțiune și Solidaritate a anunțat organizarea unui protest duminică, 16 august, în scuarul Teatrului de Operă și Balet „din motiv că guvernarea ignoră durerile oamenilor și se face că nu le observă”. Lidera PAS a declarat atunci că formațiunea își asumă angajamentul să respecte regulile de distanțare socială și să poartă măști.

/VIDEO/ PAS anunță organizarea unui protest duminică, la Chișinău. Mesajul Maiei Sandu

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!