În scandalul uriaş privind fraudarea datelor despre emisiile maşinilor cu motoare diesel, vestea despre care a făcut înconjurul lumii acum câţiva ani şi ecouri despre care se mai aud şi în prezent, nu a fost implicat numai grupul german VW. Printre cei care au apelat la astfel de șiretlicuri se numără şi cei de la Daimler AG.

Şi dacă VW AG şi-a rezolvat şi achitat deja toate “datoriile” faţă autoritățile americane (i-au costat pe germani gafa 30 de miliarde dolari), în cazul Daimler AG s-a luat o decizie abia acum câteva ore.

Ca parte a unui acordul global grupul german va trebui să achite penalizări în valoare de doar 2.2 miliarde de dolari. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!