/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Igor Dodon spune când va anunța dacă candidează sau nu pentru un nou mandat de președinte

missing
14 august 2020, ora 12:56

Președintele Igor Dodon susține că la începutul lunii septembrie va anunța oficial dacă va participa sau nu la alegerile prezidențiale din acest an, care urmează să aibă loc pe 1 noiembrie.

Șeful statului spune că peste o săptămână va prezenta raportul pentru 3,5 ani de activitate, iar după aceasta va anunța dacă se va lansa în campania electorală. „După ce o să fac raportul, vă promit că în perioada imediată, la începutul lunii septembrie o să vă spun exact dacă particip eu la alegerile prezidențiale sau nu particip. Decizia o să o aflați”, a declarat astăzi Dodon.

Președintele Igor Dodon a câștigat scrutinul prezidențial în luna noiembrie 2016, în turul doi, unde a avut-o concurentă pe lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu. Șeful statului a câștigat atunci cu o diferență de câteva puncte procentuale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram