/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

În plină pandemie de COVID, familia președintelui Dodon a plecat la odihnă peste hotare

missing
14 august 2020, ora 12:31

În plină pandemie de coronavirus, familia președintelui Igor Dodon a plecat la odihnă peste hotare. Despre aceasta a anunțat însuși șeful statului. Totodată, Igor Dodon spune că nu a renunțat la ideea unei vacanțe și că, cel mai probabil, va merge din nou la Moscova.

Familia a plecat la odihnă pentru că din luna ianuarie și-a luat foi. Dar unde se duc moldovenii masiv? Se duc în Turcia. Trebuiau să se ducă încă în luna iunie, dar au fost amânate din cauza COVID-ului. Au plecat pe câteva zile”, a precizat șeful statului la emisiunea „Președintele răspunde”.

Acum câteva zile, în presă au apărut informații că în timpul recentei vizite la Moscova, președintele împreună cu familia lui, ar fi avut o mini-vacanță la mare, în Crimeea. Președintele neagă însă această informație. „Nu am fost la odihnă. Am să văd, poate pe câteva zile voi pleca la Moscova”, a precizat Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram