În plină pandemie de coronavirus, familia președintelui Igor Dodon a plecat la odihnă peste hotare. Despre aceasta a anunțat însuși șeful statului. Totodată, Igor Dodon spune că nu a renunțat la ideea unei vacanțe și că, cel mai probabil, va merge din nou la Moscova.

Familia a plecat la odihnă pentru că din luna ianuarie și-a luat foi. Dar unde se duc moldovenii masiv? Se duc în Turcia. Trebuiau să se ducă încă în luna iunie, dar au fost amânate din cauza COVID-ului. Au plecat pe câteva zile”, a precizat șeful statului la emisiunea „Președintele răspunde”.

Acum câteva zile, în presă au apărut informații că în timpul recentei vizite la Moscova, președintele împreună cu familia lui, ar fi avut o mini-vacanță la mare, în Crimeea. Președintele neagă însă această informație. „Nu am fost la odihnă. Am să văd, poate pe câteva zile voi pleca la Moscova”, a precizat Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!