/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

La sfârșitul lunii august vor fi organizate mai multe târguri școlare. Locația unuia a fost deja anunțată

missing
14 august 2020, ora 09:13

Mai multe iarmaroace școlare vor fi organizate în sectoarele Capitalei, în ciuda pandemiei de COVID-19. Primăria municipiului Chișinău anunță că cel din sectorul Buiucani va avea loc în pe strada Calea Ieșilor, 8, în apropiere de un centru comercial.

Iarmarocul se va desfășura de la 26 august până pe 30 august, de la ora 10.00 până la ora 20.00. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general, Ion Ceban.

„Organizatorul târgului este un centru internațional de expoziții, care va asigura respectarea măsurilor privind controlul infecției COVID-19, inclusiv cele privind distanțarea socială între participanți, numărul cărora să nu depășească cifra de 49 de persoane”, se spune într-un comunicat al instituției.

Totodată, în perioada 25 august-6 septembrie, vor fi organizate iarmaroace cu mărfuri  pentru școală și în ale sectoare ale municipiului. Preturile vor stabili locurile pentru târgurile respective, programul de activitate, sortimentul de mărfuri, conform tematicii și vor elibera autorizații de funcționare agenților economici de profil.

La rândul lor, titularii de autorizații vor trebui să asigure, în mod obligatoriu, condiții corespunzătoare pentru expunerea, protejarea și păstrarea mărfurilor, cu respectarea măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram