Mai multe iarmaroace școlare vor fi organizate în sectoarele Capitalei, în ciuda pandemiei de COVID-19. Primăria municipiului Chișinău anunță că cel din sectorul Buiucani va avea loc în pe strada Calea Ieșilor, 8, în apropiere de un centru comercial.

Iarmarocul se va desfășura de la 26 august până pe 30 august, de la ora 10.00 până la ora 20.00. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general, Ion Ceban.

„Organizatorul târgului este un centru internațional de expoziții, care va asigura respectarea măsurilor privind controlul infecției COVID-19, inclusiv cele privind distanțarea socială între participanți, numărul cărora să nu depășească cifra de 49 de persoane”, se spune într-un comunicat al instituției.

Totodată, în perioada 25 august-6 septembrie, vor fi organizate iarmaroace cu mărfuri  pentru școală și în ale sectoare ale municipiului. Preturile vor stabili locurile pentru târgurile respective, programul de activitate, sortimentul de mărfuri, conform tematicii și vor elibera autorizații de funcționare agenților economici de profil.

La rândul lor, titularii de autorizații vor trebui să asigure, în mod obligatoriu, condiții corespunzătoare pentru expunerea, protejarea și păstrarea mărfurilor, cu respectarea măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!