/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Precizările ambasadei României la Chișinău privind depunerea jurământului pentru redobândirea cetățeniei române

missing
14 august 2020, ora 17:36

Ambasada României în R.Moldova a venit cu precizări în legătură cu depunerea jurământului de credință pentru redobândirea cetățeniei române. Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, ambasada spune cum vor fi reprogramate cererile care au fost anulate din cauza pandemiei.

Ca urmare a numeroaselor solicitări primite din partea cetățenilor din Republica Moldova referitoare la depunerea jurământului de credință față de România, Ambasada României în Republica Moldova informează faptul că, la reluarea activității Secției Consulare în domeniul cetățeniei, cererile de depunere a jurământului de credință față de România vor fi reprogramate cu respectarea ordinii cronologice a anulării acestora.

Ambasada României în Republica Moldova precizează că, pe durata stării de urgență, termenele nu încep să curgă, iar dacă au început să curgă, se suspendă. După încetarea stării de urgență, termenele își reiau cursul, luând în calcul, pentru împlinirea termenului și timpul scurs înainte de suspendare”, se arată în comunicatul Ambasadei României.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram