/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

România: Elevii vor reveni la ore cu prezența fizică în clase, dar neapărat, cu măști

missing
14 august 2020, ora 07:21

Elevii din România vor reveni la ore din toamnă, cu prezența fizică în clase, dar neapărat cu purtarea măștilor. Măsurile de protecție vor fi obligatorii pentru elevii claselor I-XII-a.

„Se merge pe purtatul măștii și în sala de clasă pornind de la clasa I, excepție vor face elevii de grădiniță și cei de la clasa pregătitoare. Când ies în pauză, elevii vor se vor dezinfecta pe mâini, când intră înapoi, la fel. Măsura purtatului măștii va rămâne obligatorie fiindcă transmiterea este aerogenă și masca este cea mai sigură regulă, pentru că nu avem certitudinea că elevii vor respecta distanța minimă de siguranță sanitară de un metru”, a spus Nelu Tătaru, minitrul Sănătății din România, potrivit a1.ro.

Numărul total al cazurilor de coronavirus în România este de 66 631. Doar pe parcursul zilei de ieri au fost confirmate 1 454 de cazuri noi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram