/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Viral: Cum un tanc american de minim 9 milioane de dolari s-a blocat într-o mică băltoacă

missing
14 august 2020, ora 09:40

Un filmuleţ viral face înconjurul lumii atât pe YouTube, cât şi pe reţelele de socializare. Deşi a fost postat în original la data de 29 octombrie 2010 pe un canal care conţine mai puţin de 25 de clipuri, care au doar câteva mii de vizualizări în total, cel despre care vorbim abia de curând a primit un impuls de vizionări.

Isprava a fost urmărită de peste 6.7 milioane de oameni la momentul publicării acestui articol. Aşadar, imaginile arată cum un tanc al armatei americane care costă minim 9.000.000 de dolari a rămas blocat pentru un timp în noroi.

Din ceea ce putem vedea, şenila stângă a unităţii de luptă şi-a pierdut aderenţa şi pur şi simplu alunecă într-o băltoacă cu apă, iar cea dreaptă, având un contact slab cu terenul, nu făcea decât să împingă tancul într-un perete de pământ abrupt. Citeşte articolul mai departe şi vezi clipul pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram