Un filmuleţ viral face înconjurul lumii atât pe YouTube, cât şi pe reţelele de socializare. Deşi a fost postat în original la data de 29 octombrie 2010 pe un canal care conţine mai puţin de 25 de clipuri, care au doar câteva mii de vizualizări în total, cel despre care vorbim abia de curând a primit un impuls de vizionări.

Isprava a fost urmărită de peste 6.7 milioane de oameni la momentul publicării acestui articol. Aşadar, imaginile arată cum un tanc al armatei americane care costă minim 9.000.000 de dolari a rămas blocat pentru un timp în noroi.

Din ceea ce putem vedea, şenila stângă a unităţii de luptă şi-a pierdut aderenţa şi pur şi simplu alunecă într-o băltoacă cu apă, iar cea dreaptă, având un contact slab cu terenul, nu făcea decât să împingă tancul într-un perete de pământ abrupt. Citeşte articolul mai departe şi vezi clipul pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!