Alte 278 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, două sunt de import: România-1, SUA-1. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 30 183 cazuri.

Total teste efectuate – 1239, dintre care primar – 863 şi repetat – 376. Din numărul total de cazuri, 16 sunt lucrători medicali: medici-7, asistenți medicali- 8, personal auxiliar-1.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 459 stare gravă (dintre care 26 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1215- stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Alte 312 persoane au fost tratate și externate. În total, 21 220 persoane au fost tratate de COVID-19.

Totodată, informăm despre înregistrarea unui alt deces provocat de COVID-19:

Deces 896: Bărbat de 62 ani, din raionul Cimișlia. Internat la data de 05 august, la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: insuficiență renală cronică, hipertensiune arterială.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!