Încă un Bentley Bentayga a fost observat pe străzile oraşului Chişinău, însă ca şi alte exemplare văzute anterior, maşina este înmatriculată peste hotare, în Marea Britanie. Amintim că avem câteva unităţi care fac uz şi de drumurile locale, fiind cu numere de Moldova.

SUV-ul a fost fotografiat de un cititor AutoBlog.MD, care nu a ezitat să ne arate şi nouă rezultatul “spotting-ului” său din trafic. Şi cu adevărat maşina reuseşte să atragă priviri, inclusiv prin culoarea sa de caroserie specială, numită Kingfisher.

Interesant este că în toată Marea Britanie sunt doar câteva exemplare pentru care s-a optat o astfel de culoare opţională, iar în august 2018 s-a întâmplat să fie observat un automobil identic la fel prin Chişinău! Dar staţi să mai aflaţi despre câteva lucruri interesante pe care le-am descoperit… Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!