Iată şi primele informaţii oficiale despre motorizările noului Mercedes-Benz S-Class, a cărui premieră va avea loc în a doua zi a lunii septembrie, după ce producătorul s-a oferit singur să ne ofere detalii despre automobil în etape.

Iniţial am aflat despre noua generaţie MBUX care îi va fi prezentă la bord, despre câteva tehnologii importante ale şasiului şi legate de siguranţa pasagerilor, dar şi despre câteva dotări menite să sporească la maxim confortul ocupanţilor în timpul călătoriilor.

Acum însă avem parte de informaţii despre ce propulsoare vor putea fi instalate sub capota maşinii şi aflăm detalii esenţiale despre ele datorită unui test drive cu prototipul unui nou S 500, prin care colegii de la Car Magazine au reuşit să-şi facă primele impresii. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!