Câteva accidente grave au avut loc acum câteva ore pe circuitul de la Spielberg, în Austria, în cadrul a două competiţii moto de talie internaţională. Primul s-a întâmplat în MotoGP, iar al doilea în Moto2.

Protagoniștii primei coliziuni la o viteză de 270 km/h au fost francezul Johann Zarco (30 de ani) și italianul Franco Morbidelli (25 de ani), iar ciocnirea lor brutală ar fi putut fi letală pentru alți concurenți. În turul al treilea din cursa austriacă, pilotul din Franța l-a depășit pe italian, însă a frânat prea devreme după devansare, chiar în fața lui Morbidelli.

Zarco (de la echipa Ducati-Avintia Racing) a fost lovit din spate și aruncat brutal de pe motocicletă, care și-a continuat traseul cu viteză maximă. A trecut milimetric pe lângă piloții Maverick Viñales și Valentino Rossi (ambii de la echipa Yamaha Motor Racing), tocmai intrați în curbă. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum au avut loc accidentele din mai multe unghiuri, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!