/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Accident teribil în MotoGP. Lui Valentino Rossi, cât pe ce să-i vină în cap o motocicletă

17 august 2020, ora 10:52

Câteva accidente grave au avut loc acum câteva ore pe circuitul de la Spielberg, în Austria, în cadrul a două competiţii moto de talie internaţională. Primul s-a întâmplat în MotoGP, iar al doilea în Moto2.

Protagoniștii primei coliziuni la o viteză de 270 km/h au fost francezul Johann Zarco (30 de ani) și italianul Franco Morbidelli (25 de ani), iar ciocnirea lor brutală ar fi putut fi letală pentru alți concurenți. În turul al treilea din cursa austriacă, pilotul din Franța l-a depășit pe italian, însă a frânat prea devreme după devansare, chiar în fața lui Morbidelli.

Zarco (de la echipa Ducati-Avintia Racing) a fost lovit din spate și aruncat brutal de pe motocicletă, care și-a continuat traseul cu viteză maximă. A trecut milimetric pe lângă piloții Maverick Viñales și Valentino Rossi (ambii de la echipa Yamaha Motor Racing), tocmai intrați în curbă. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum au avut loc accidentele din mai multe unghiuri, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram