/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Alegătorii care vor să voteze la locul aflării lor în ziua alegerilor prezidențiale pot să-și declarare noul loc de ședere

missing
17 august 2020, ora 12:20

Alegătorii care intenționează să voteze în altă parte decât conform domiciliului și reședinței pot depune cereri privind declararea locului nou de ședere. 

Comisia Electorală Centrală anunță că pentru aceasta alegătorul va depune o declarație de ședere la autoritatea administrației publice locale din localitatea unde dorește să voteze.

Prin această procedură, alegătorul va fi înscris în lista electorală a secției de votare conform locului de ședere declarat și își va putea exercita dreptul la vot la secția de votare respectivă.

Declarația împreună cu actul de identitate în copie atașat se vor depune personal până la data de 1 octombrie inclusiv. La depunerea declarației, alegătorul va prezenta și actul de identitate în original pentru confirmare.

Declaraţiile depuse pentru scrutinele anterioare nu mai sunt valabile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram