Simona Halep a marcat titlul de la WTA Praga, așa cum a promis la startul competiției, cu o baie în râul Vltava, cel mai lung râu al Cehiei. Acesta a fost primul titlu cucerit de sportiva româncă, după o pauză lungă provocată de pandemia de coronavirus. 

„Am promis ieri că o să sar în apă dacă voi câștiga, așa că…”, a anunțat Simona pe rețelele de socializare, alături de poze sugestive, în care apare cu echipamentul ud, scrie Libertatea.ro.

Simona Halep a făcut semnul victoriei și din apă, bucurie deplină după succesul obținut în turneul de la Praga.

Și alți sportivi și-au sărbătorit în trecut victoriile prin gesturi similare. Rafael Nadal, spre exemplu, se aruncă în piscină alături de copiii de mingi după fiecare titlu câștigat la Barcelona! De asemenea, Jim Courier a făcut o baie în râul Yarra, după ce a cucerit titlul la Australian Open în 1992.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!