Noul crossover KIA Sonet a debutat în India încă acum câteva zile, însă abia în acest weekend am primit confirmarea de la producător că, deşi este anunţat ca fiind un model global, KIA Motors nu are în plan la acest moment să includă Sonet în oferta sa din Europa.

Oricum, trecem mai jos în revistă caracteristicile sale cheie, prin care va încerca să cucerească clienţii. Vânzările noului model vor începe în curând în India, urmând ulterior în multe dintre piețele globale ale KIA.

Premiera mondială a modelului de producție are loc la câteva luni după cea a conceptului Sonet la expoziția Delhi Auto Expo din februarie 2020. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!