Ford GT este singurul supercar american care a câştigat cursa de anduranţă de 24 de ore de la Le Mans. Cu această mândrie luată în considerare, Ford Performance merge mai departe în 2021 şi dezvăluie două noi îmbunătățiri pentru modelul GT de nouă generaţie.

A fost anunţată prima ediție Heritage Edition, inspirată de prima victorie de anduranță a modelului GT40 MK II original la cursa Daytona 24 Hour Continental din 1966, plus un nou pachet Studio Collection care oferă și mai multă exclusivitate și îmbunătățiri de design.

Cea mai recentă ediție Heritage Edition este un omagiu adus câștigătorului turneului Daytona 24 Hour Continental din 1966, unde Ford a obținut prima sa victorie într-o cursă de 24 de ore, imagini din care sunt recreate în filmul Ford v Ferrari din 2019 sau Le Mans ’66, așa cum este cunoscut în Europa (citeşte recenzia noastră despre el). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!