/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Premieră: Ford GT Heritage Edition 2021 – tribut adus câştigătorului cursei Daytona 24h din 1966

missing
17 august 2020, ora 12:16

Ford GT este singurul supercar american care a câştigat cursa de anduranţă de 24 de ore de la Le Mans. Cu această mândrie luată în considerare, Ford Performance merge mai departe în 2021 şi dezvăluie două noi îmbunătățiri pentru modelul GT de nouă generaţie.

A fost anunţată prima ediție Heritage Edition, inspirată de prima victorie de anduranță a modelului GT40 MK II original la cursa Daytona 24 Hour Continental din 1966, plus un nou pachet Studio Collection care oferă și mai multă exclusivitate și îmbunătățiri de design.

Cea mai recentă ediție Heritage Edition este un omagiu adus câștigătorului turneului Daytona 24 Hour Continental din 1966, unde Ford a obținut prima sa victorie într-o cursă de 24 de ore, imagini din care sunt recreate în filmul Ford v Ferrari din 2019 sau Le Mans ’66, așa cum este cunoscut în Europa (citeşte recenzia noastră despre el). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram