Aston Martin sărbătorește lansarea celui de-al 25-lea film cu agentul James Bond, cu două ediții speciale şi exclusive pentru modelele Vantage şi DBS Superleggera, inspirate de mașinile pe care le vom vedea în No Time to Die. Premiera peliculei va avea loc în noiembrie 2020 după o amânare din cauza pandemiei de COVID-19.

Această nouă colaborare între Aston Martin și EON Productions, compania care produce filmele James Bond cu Metro Goldwyn Mayer Studios, oferă noi ediții interesante ale acestor două automobile sport.

Ambele modele sunt realizate cu forţele diviziei de personalizare Q by Aston Martin. Vantage 007 Edition este făcut cu inspiraţie de la originalul Aston Martin V8, care şi-a făcut debutul în filmul “The Living Daylight” din 1987 și pe care îl vom vedea în No Time to Die. Citeşte articolul mai departe şi admiră automobilele într-o galerie foto completă, în detalii, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!