Război în Ucraina, ziua 171: Apelul autorităților din Energodar. Slovacia livrează Ucrainei patru obuziere Zuzana

auto

Situaţia periculoasă în care s-a pomenit un biciclist și cum a reacţionat faţă de un şofer

17 august 2020, ora 15:32
Distribuie:

Până când în Chişinău se va dezvolta şi construi o infrastructură dedicată bicicliștilor, dorim noi sau nu dorim, va trebuie să împărţim carosabilul sau trotuarele cu ei, indiferent dacă suntem şoferi sau pietoni, de la caz la caz. În particular trebuie să ştiţi că, conform Regulamentului Circulaţiei Rutiere, bicicliștii au obligația să circule pe carosabil.

Deşi se numără printre astfel de participanţi la trafic şi unii care nu respectă întocmai regulile de care trebuie să se conducă, noi ca şoferi trebuie să fim mai înțelegători. Oricum putem şi vom ajunge mai repede decât ei la destinaţii, iar pentru că sunt mai fragili în trafic, acest lucru ar trebui automat să ne facă să fim mai atenţi, asta pentru a nu ne aduna neplăceri pe cap.

Iată un incident care s-a întâmplat în acest weekend în sensul giratoriu de la intersecţia străzii Alecu Russo şi bd. Mircea cel Bătrân. Analizând imaginile surprinse de o cameră de bord, putem vedea cum un biciclist care aborda sensul giratoriu, fiind pe o traiectorie la maxim posibil de extremitatea carosabilului, a fost uşor lovit de conducătorul unui automobil. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD şi vezi cum s-a întâmplat totul.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram