Război în Ucraina, ziua 169: Rușii au bombardat din nou centrala de la Zaporojie. Nivelul de radiații - în normă

auto

Designul exterior al noului AURUS Komendant a fost brevetat. Iată cum va arăta maşina

18 august 2020, ora 13:55
Distribuie:

Imagini oficiale cu designul exterior al primului SUV al mărcii ruseşti AURUS – Komendant – au apărut în baza de date a Rospatent. Întreprinderea federală unitară de stat “Institutul central de cercetare științifică a automobilelor (NAMI)”, dezvoltatorul şi la moment producătorul de maşini AURUS, a ţinut să înregistreze designul final al SUV-ului înainte de startul producţiei în serie.

Imaginile publicate mai sus, prezentate în noul brevet, reproduc practic integral prototipurile de teste, care au fost văzute anterior de mai multe ori prin Suedia și Federaţia Rusă de la începutul anului curent.

Noul Komendant are în mare parte proporții clasice: o capotă lungă, o cabină mutată maxim posibil și arcuri generoase ale roţilor. Mai multe elemente vor fi cromate pentru a reda un oarecare contrast. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram