Imagini oficiale cu designul exterior al primului SUV al mărcii ruseşti AURUS – Komendant – au apărut în baza de date a Rospatent. Întreprinderea federală unitară de stat “Institutul central de cercetare științifică a automobilelor (NAMI)”, dezvoltatorul şi la moment producătorul de maşini AURUS, a ţinut să înregistreze designul final al SUV-ului înainte de startul producţiei în serie.

Imaginile publicate mai sus, prezentate în noul brevet, reproduc practic integral prototipurile de teste, care au fost văzute anterior de mai multe ori prin Suedia și Federaţia Rusă de la începutul anului curent.

Noul Komendant are în mare parte proporții clasice: o capotă lungă, o cabină mutată maxim posibil și arcuri generoase ale roţilor. Mai multe elemente vor fi cromate pentru a reda un oarecare contrast. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!