Practic toţi şoferii din Chişinău şi nu numai, cunosc deja despre faptul că autorităţile au demarat reabilitarea integrală a străzii Albişoara, lucrările fiind împărțite pe cinci segmente.

Marea majoritate a participanților la trafic vor vedea într-un final un drum proaspăt şi bun de circulat, bine marcat, însă nu toţi văd dedesubturile periculoase ale “autostrăzii” care va apărea.

Expertul în siguranța rutieră, profesorul Ilie Bricicaru, dă de înţeles că siguranţa altor participanţi la trafic va fi în continuare slabă pe acest drum, deoarece nu vor exista suficiente condiţii pentru ca să se poată deplasa cu o linişte sufletească. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!