/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

În doar trei ore, circa 200 de șoferi au fost trași pe dreapta la intrare în Chișinău. Numărul celor amendați

18 august 2020, ora 15:40

În doar trei ore, 42 de șoferi din cei circa 200 trași pe drepta s-au ales cu procese verbale în urma unui filtru care a fost organizat de către inspectorii de patrulare azi-dimineață, la intrare în Capitală.

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) au fost documentați șoferii care au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere și au fost depistați de camerele de supraveghere, dar nu au achitat amenda.

Cei mai mulți au fost sancționați pentru că au depășit limita de viteză, alții pentru că au ignorat semnalul de interzicere a semaforului și nu au respectat marcajele rutiere.

De asemenea, prin filtru au fost depistați și șoferi care au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor sau regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat.

Alții 76 de conducători auto au primit citații de prezentare la Secția monitorizare și documentare a traficului rutiere a INSP al IGP.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram