În doar trei ore, 42 de șoferi din cei circa 200 trași pe drepta s-au ales cu procese verbale în urma unui filtru care a fost organizat de către inspectorii de patrulare azi-dimineață, la intrare în Capitală.

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) au fost documentați șoferii care au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere și au fost depistați de camerele de supraveghere, dar nu au achitat amenda.

Cei mai mulți au fost sancționați pentru că au depășit limita de viteză, alții pentru că au ignorat semnalul de interzicere a semaforului și nu au respectat marcajele rutiere.

De asemenea, prin filtru au fost depistați și șoferi care au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor sau regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat.

Alții 76 de conducători auto au primit citații de prezentare la Secția monitorizare și documentare a traficului rutiere a INSP al IGP.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!