Un bărbat a fost salvat de către angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), ieri-seara, 17 august, după ce a căzut într-o groapă la un șantier de lucru din sectorul Ciocana al Capitalei. 

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:54. Niște trecători au observat un bărbat, care a căzut în groapa unui șantier de lucru pe strada Meșterul Manole nr.1 din Chișinău.

La fața locului în cel mai scurt timp a intervenit un echipaj de intervenție. Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că bărbatul se afla într-o groapă de trei metri adâncime.

Salvatorii au reușit evacuarea bărbatului în vârstă de 38 de ani în cel puțin zece minute. În urma incidentului acesta nu a avut de suferit.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 81 de situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!