Ministrul de Interne al Indiei, Amit Shah a fost din internat la spital după ce în urmă cu doar patru zile anunțase că s-a tratat de coronavirus. Shah s-a plâns de oboseală și dureri în tot corpul. Acestuia i s-a făcut un nou test la Covid – 19, care a ieșit, însă, negativ.

Starea de sănătate a oficialului este satisfăcătoare, iar acesta muncește de pe patul de spital, se anunță într-o declarație publică a Institutului de Științe Medicale din New Delhi.

Amit Shah este singurul dintre înalții oficiali de stat care a fost infectat cu coronavirus. Luni, Kiran Mazumdar Shaw, directorul companiei farmaceutice „Biocon Ltd” care produce medicamente pentru tratarea virusului Covid – 19, a anunțat că a fost testată pozitiv la coronavirus.

India este a treia cea mai afectată țară din lume de pandemia de Covid – 19, după SUA și Brazilia. Până astăzi, în această țară au fost confirmate 2,7 milioane de cazuri de infecție și aproape 52 de mii de decese.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!