/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Precizările ministerului Sănătății privind perchezițiile de la Consiliul Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă

missing
18 august 2020, ora 10:49

În contextul percheziţiilor efectuate de către ofiţerii CNA la Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă, instituție aflată în subordinea Ministerului Sănătății, instituția menționează că atât ministerul, cât și consiliul vor coopera cu organele de drept pentru a oferi toate informațiile necesare privind elucidarea cazurilor investigate.

Într-o scurtă notă emisă, ministerul spune că condamnă cu vehemenţă actele de corupţie printre angajaţi şi reiterează importanța respectării prevederilor legislației. Totodată, îți exprimă regretul faţă de situaţia creată şi anunţă că asemenea cazuri nu vor fi tolerate.

CNA a anunțat că face percheziții la Consiliul Național pentru Determinarea Divizibilității și Capacității de Muncă. Este vorba despre percheziții, efectuate cu scopul de a obține probe, în dosarele pornite de procurori şi CNA, pe marginea pretinderii şi acceptării de bani de către angajaţii CNDDCM pentru acordarea gradelor de invaliditate, pentru reconfirmarea acestora, dar şi pentru acordarea gradelor de invaliditate pe viaţă.

Ultima oră! Ofițerii CNA fac percheziții la Consiliul Național pentru Determinarea Divizibilității și Capacității de Muncă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram