În contextul percheziţiilor efectuate de către ofiţerii CNA la Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă, instituție aflată în subordinea Ministerului Sănătății, instituția menționează că atât ministerul, cât și consiliul vor coopera cu organele de drept pentru a oferi toate informațiile necesare privind elucidarea cazurilor investigate.

Într-o scurtă notă emisă, ministerul spune că condamnă cu vehemenţă actele de corupţie printre angajaţi şi reiterează importanța respectării prevederilor legislației. Totodată, îți exprimă regretul faţă de situaţia creată şi anunţă că asemenea cazuri nu vor fi tolerate.

CNA a anunțat că face percheziții la Consiliul Național pentru Determinarea Divizibilității și Capacității de Muncă. Este vorba despre percheziții, efectuate cu scopul de a obține probe, în dosarele pornite de procurori şi CNA, pe marginea pretinderii şi acceptării de bani de către angajaţii CNDDCM pentru acordarea gradelor de invaliditate, pentru reconfirmarea acestora, dar şi pentru acordarea gradelor de invaliditate pe viaţă.

Ultima oră! Ofițerii CNA fac percheziții la Consiliul Național pentru Determinarea Divizibilității și Capacității de Muncă

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!