/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Premieră: Noile Ford Transit Custom și Transit Connect MS-RT

missing
18 august 2020, ora 15:31

Ford anunță astăzi noi versiuni de echipare pentru autoutilitarele Transit Custom și Transit Connect, inspirate din lumea raliurilor. Dezvoltate de specialiștii în proiectarea vehiculelor de tip motorsport, versiunile MS-RT vor fi disponibile la reprezentanțele Ford Transit Centers din anumite piețe europene, printre care și România!

Concepute pentru șoferii de autoutilitare care doresc să iasă cu adevărat în evidență, versiunile MS-RT ale Transit Custom și Transit Connect oferă un design complet restilizat, inspirat de Fiesta WRC cu care echipa M-Sport Ford concurează la Campionatul Mondial de Raliuri. Totodată, versiunile MS-RT păstrează nivelul de ergonomie și durabilitatea specifice vehiculelor comerciale Ford, precum și garanția extinsă.

O gamă variată de culori distinctive din paleta Ford Special Vehicle Options (SVO) sunt disponibile pentru Transit Custom MS-RT, conferindu-i un aspect deosebit, care să vină în completarea caroseriei spectaculoase. Află ce dotări includ automobilele din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram