Împreună cu designul exterior brevetat al primului SUV al mărcii AURUS, în baza de date a Rospatent au apărut primele imagini cu designul brevetat al unei motociclete marca AURUS! Conform informaţiilor disponibile la moment, aceasta va fi electrică!

Deşi titularul brevetului este indicat ca fiind NAMI (Întreprinderea federală unitară de stat “Institutul central de cercetare științifică a automobilelor”), iar pe corpul motocicletei se poate observa logoul AURUS, de creare, dezvoltare şi producţie se ştie că se ocupă concernul rusesc Kalaşnikov, care are experiență în domeniu.

Potrivit datelor preliminare, producția de motociclete electrice AURUS va începe în 2022. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!