/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Prima motocicletă a mărcii ruseşti AURUS va fi electrică! Primele detalii şi imagini

missing
18 august 2020, ora 17:54

Împreună cu designul exterior brevetat al primului SUV al mărcii AURUS, în baza de date a Rospatent au apărut primele imagini cu designul brevetat al unei motociclete marca AURUS! Conform informaţiilor disponibile la moment, aceasta va fi electrică!

Deşi titularul brevetului este indicat ca fiind NAMI (Întreprinderea federală unitară de stat “Institutul central de cercetare științifică a automobilelor”), iar pe corpul motocicletei se poate observa logoul AURUS, de creare, dezvoltare şi producţie se ştie că se ocupă concernul rusesc Kalaşnikov, care are experiență în domeniu.

Potrivit datelor preliminare, producția de motociclete electrice AURUS va începe în 2022. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram