Rețeaua de distribuție a gazelor naturale din orașul Sângera va fi extinsă. Noul segment va avea o lungime de 16 km și va include gazoducte de presiune înaltă, medie și joasă. 

După finalizarea lucrărilor, peste 600 de gospodării noi din localitate vor avea acces la rețeaua de gaze naturale.

Pentru realizarea acestui proiect vor fi investite 9,5 milioane de lei

Implementarea proiectului are loc în urma mai multor discuții care au avut loc la începutul acestui an cu participarea primarului general și conducerea „Moldovagaz”.

„Mă bucur că împreună, astăzi putem anunța despre acest proiect de amploare pentru cetățenii din orașul Sîngera. Ceea ce am discutat mergând de mai multe ori la fața locului, azi devine realitate”, a declarat primarul capitalei, Ion Ceban

Lucrările de extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale din orașul Sângera vor fi date în exploatare până la sfârșitul anului 2020.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!