Vă mai amintiţi de cazul pe care l-am descris la sfârşit de iulie, când un american din statul Florida a folosit ajutoarele pentru COVID-19 pentru a-şi cumpăra lucruri de valoare, inclusiv un Lamborghini Huracan?

Aflaţi că de atunci a mai fost depistat un tip din Texas, în vârstă de 29 de ani, care a apelat la aceeaşi schemă şi din cei peste 1.6 milioane primiţi de la stat şi-a luat un Lamborghini Urus, un Ford F-350 şi un ceas scump marca Rolex, printre alte cheltuieli pentru distracţii în cluburi.

Mai nou însă, chiar acum câteva ore, presa auto locală a relatat despre un alt caz de folosire a banilor oferiţi drept asistență financiară de urgență pentru milioane de americani care suferă efectele economice rezultate din pandemia COVID-19, doar pentru satisfacerea poftelor şi dorinţelor personale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!