Numele ei se asociază în ultmii patru ani cu lupta contra lacunelor sistemului educațional. Totul a pornit de la o experiență proprie, atunci când s-a ciocnit în calitate de părinte cu problema taxelor din grădinițe și lipsa de transparență în cheltuirea acelor bani. A pornit, împreună cu o mână de oameni care gândeau în aceeași direcție, o mișcare a părinților care și-au dorit schimbări în sistemul educațional. În scurt timp a devenit o voce grea în societatea civilă din Republica Moldova, fapt ce a costat-o și jobul la care activa de ani buni, în schimb a construit în jurul ideilor sale o comunitate de oameni care luptă contra sistemului, pentru îmbunătățirea lui. Ala Revenco, despre rostul luptei și plăcerea reușitei, într-un nou episod OPTimiștii, un proiect susținut de Moldtelecom.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!