/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

A plecat la magazin și a dispărut. Unde a fost găsită o fetiță de opt ani din Durlești

19 august 2020, ora 08:31

O fetiță de 8 ani a fost dată în căutare după ce a plecat la un magazin în după amiaza zilei de 18 august și a dispărut. Părinții acesteia nu au reușit s-o găsească și au apelat serviciile de urgență.

Pentru efectuarea lucrărilor de căutare au fost ridicați pe alertă peste 160 de salvatori inclusiv un grup de chinologi și angajații poliției sectorului Buiucani. Salvatorii în comun cu angajații din cadrul Inspectoratului de Poliție Buiucani au format grupuri de căutare pentru a identifica locul aflării fetiței.

Totodată, informația despre un minor dat dispărut a fost furnizată la toate serviciile de urgență, instituții medicale, dar și la agenți de transport public. Din fericire către ora 19:10 copilul a fost găsit nevătămat într-un maxi-taxi a unei rute municipale de conducătorul acestuia.

Potrivit informațiilor înregistrate fetița s-a rătăcit din motive neclare. Copilul a fost predat în siguranță angajaților IGSU de conducătorul maxi- taxi. Circumstanțele cazului urmează a fi investigate de organele de drept.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram