/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Alarmă la Liverpool! Campioana Angliei a înregistrat un caz de COVID-19 în cantonamentul din Austria

missing
19 august 2020, ora 15:58

Un membru al clubului Liverpool a fost depistat pozitiv cu COVID-19 în urma testelor pe care jucătorii și delegația englezilor le-au efectuat în cadrul stagiului de pregătire pe care campioana Angliei îl efectuează în Alpii Austrieci, scrie digisport.ro.

“Cormoranii” trebuiau să efectueze un stagiu de pregătire la Evian, în Franţa, dar acesta a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus şi a fost înlocuit cu un stagiu în oraşul austriac Saalfelden. În urma testelor, o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv, informează telegraph.co.uk.

Sursa citată nu a precizat dacă este vorba de un jucător sau un membru al staff-ului tehnic, descriindu-l ca “membru” al clubului din Premier League. Liverpool nu a comentat deocamdată ştirea.

Liverpool, antrenată de Juergen Klopp, a cucerit titlul în sezonul 2019/2020, primul după o pauză de 30 ani. Startul noului sezon din Premier League va avea loc pe 12 septembrie. Până atunci, “cormoranii” vor disputa pe 29 august partida din Community Shield (Supercupa Angliei) contra câștigătoarei Cupei Angliei, Arsenal.

În acest sezon, campioana en-titre din Champions League a fost eliminată în faza optimilor de finală de Atletico Madrid. Calificarea s-a decis în prelungirile meciului decisiv de pe Anfield. Formația lui Simeone a câștigat, scor 3-2, după 120 de minute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram