Conflict în traficul din Chişinău. O şoferiţă curajoasă l-a lovit pe un coleg de-al său după cap

19 august 2020, ora 14:41

Pe strada Vadul lui Vodă din capitală a fost surprins astăzi de către o cameră de bord un conflict dintre doi conducători auto. Ce a servit drept motiv al “încăierării” nu putem şti la moment, însă implicată a fost o femeie şi un bărbat.

Cel mai probabil ultimul a pus-o într-o situaţie periculoasă sau, tipic unor şoferi moldoveni, tânărul din imagini a decis să se “răzbune” prin frânări bruşte în faţa femeii din cauza unor manevre incorecte pe care le-ar fi făcut, ori pentru că nu i-a permis să conducă cum vrea, deranjându-l.

Opriţi ambii la un semafor, şoferiţa curajoasă s-a coborât din automobil şi a mers să ceară explicaţii. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram