Pe strada Vadul lui Vodă din capitală a fost surprins astăzi de către o cameră de bord un conflict dintre doi conducători auto. Ce a servit drept motiv al “încăierării” nu putem şti la moment, însă implicată a fost o femeie şi un bărbat.

Cel mai probabil ultimul a pus-o într-o situaţie periculoasă sau, tipic unor şoferi moldoveni, tânărul din imagini a decis să se “răzbune” prin frânări bruşte în faţa femeii din cauza unor manevre incorecte pe care le-ar fi făcut, ori pentru că nu i-a permis să conducă cum vrea, deranjându-l.

Opriţi ambii la un semafor, şoferiţa curajoasă s-a coborât din automobil şi a mers să ceară explicaţii. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!