Autoritățile din Grecia au anunțat că din 21 august vor impune noi restricții în Mykonos și Halkidiki. Până la sfârșitul lunii vor fi interzise petrecerile – chiar și în aer liber – și va fi obligatorie purtarea măștii, notează Ekathimerini.com, citat de Libertatea.

Începând de vineri, 21 august, pe insula Mukonos și în regiunea Halkidiki sunt interzise petrecerile și festivitățile în aer liber, dar și procesiunile religioase. Tot de vineri, întrunirile trebuie să fie limitate la cel mult 9 persoane.

Cât priveşte restaurantele și terasele, pot sta la aceeași masă maximum 4 persoane, dacă nu sunt rude apropiate; dacă sunt rude, limita este de 6 persoane. De asemenea, utilizarea măștii de protecție este obligatorie atât în ​​spații închise, cât și în spații deschise. Restricţiile, care vin ca urmare a creșterii numărului de persoane infectate cu noul coronavirus, sunt valabile până pe 31 august.

Grecia a înregistrat marţi, 18 august, 269 de noi contaminări, cel mai mare număr de când a fost detectat primul caz în ţară, pe 26 februarie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!