/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mercedes-Benz se poate confrunta cu interdicția de a vinde maşini în Germania! Iată de ce

missing
19 august 2020, ora 09:34

Compania Nokia Oyj a avut de câștigat în faţa Daimler AG într-un litigiu pentru brevete printr-o hotărâre judecătorească de ultimă oră, oferind companiei finlandeze de telecomunicaţii o pârghie într-o luptă de lungă durată pentru tehnologia mobilă în automobile.

Daimler, proprietarul mărcii auto Mercedes-Benz, a încălcat brevetele Nokia pentru tehnologia mobilă, au declarat marți judecătorii din Mannheim, Germania, notează Bloomberg.

Hotărârea este în centrul modului în care tehnologia trebuie să fie autorizată pentru sistemele de telecomunicații mobile care sunt caracteristici standard în majoritatea mașinilor moderne. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram