Compania Nokia Oyj a avut de câștigat în faţa Daimler AG într-un litigiu pentru brevete printr-o hotărâre judecătorească de ultimă oră, oferind companiei finlandeze de telecomunicaţii o pârghie într-o luptă de lungă durată pentru tehnologia mobilă în automobile.

Daimler, proprietarul mărcii auto Mercedes-Benz, a încălcat brevetele Nokia pentru tehnologia mobilă, au declarat marți judecătorii din Mannheim, Germania, notează Bloomberg.

Hotărârea este în centrul modului în care tehnologia trebuie să fie autorizată pentru sistemele de telecomunicații mobile care sunt caracteristici standard în majoritatea mașinilor moderne. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!