KIA a anunțat astăzi că noul Sorento va fi echipat cu sistemul de asistare inteligentă la parcarea de la distanță (Remote Smart Parking Assist) dezvoltat de marcă, încă din momentul începerii comercializării în Europa în această vară.

Sistemul ajută șoferii să-și mute automobilul în sau în afara spațiilor de parcare înguste de la distanță, folosind doar cheia-breloc.

Această a patra generație a modelului Sorento va fi primul automobil KIA vândut în Europa care va oferi sistemul RSPA, facilitând astfel parcarea SUV-ului în spațiile înguste. Tehnologia este concepută să faciliteze accesul atunci când șoferul trebuie sa-și parcheze automobilul, sau când se întoarce la automobilul său și observă că cineva a parcat prea aproape. Află mai multe şi vezi cum funcţionează, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!