/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Număr record de permise de conducere, ridicate de poliţia din Iaşi în circa 15 zile

missing
19 august 2020, ora 10:06

În puţin peste două săptămâni scurse din august, angajații IPJ Iași au aplicat, în total, 4.790 de sancţiuni contravenţionale, iar numărul de permise de conducere ridicate de la conducătorii auto se anunţă a fi record.

Săptămâna aceasta a început mult mai liniștit, la Iași, din punct de vedere al sancțiunilor contravenționale aplicate de oamenii legii. Pentru prima dată în această lună, numărul amenzilor aplicate de polițiștii ieșeni a coborât sub 300 în ultimele trei zile, semn că luna concediilor afectează și Inspectoratul Județean de Poliție.

Cu toate acestea, în aceste zile au fost înregistrat un număr record de evenimente la care a fost solicitată intervenția poliției, pe 18 august fiind consemnate 152 asemenea solicitări, număr record în ultimele luni, la Iași. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram