În puţin peste două săptămâni scurse din august, angajații IPJ Iași au aplicat, în total, 4.790 de sancţiuni contravenţionale, iar numărul de permise de conducere ridicate de la conducătorii auto se anunţă a fi record.

Săptămâna aceasta a început mult mai liniștit, la Iași, din punct de vedere al sancțiunilor contravenționale aplicate de oamenii legii. Pentru prima dată în această lună, numărul amenzilor aplicate de polițiștii ieșeni a coborât sub 300 în ultimele trei zile, semn că luna concediilor afectează și Inspectoratul Județean de Poliție.

Cu toate acestea, în aceste zile au fost înregistrat un număr record de evenimente la care a fost solicitată intervenția poliției, pe 18 august fiind consemnate 152 asemenea solicitări, număr record în ultimele luni, la Iași. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!